TISSLAN - DEN BEKVÄMA TYGBLÖJAN

 

Vi på Tisslan är själva flitiga användare av tygblöjor. På senare tid har vi p.g.a. småbarn inte haft tid att sälja tygblöjor, men nu är vi tillbaka! Denna nystart firar vi med kampanjpris 99 kr inkl fri frakt för vår nya blöjbyxa med förstärkt läckbarriär. I priset ingår även vårt förbättrade inlägg som har en knapp så att inlägget lättare kan fästas i blöjbyxan. 


Vi på Tisslan tycker att blöjan ska vara som vilka underkläder som helst. Vi förstår inte varför blöjan måste vara ett plagg som man använder en gång och sedan slänger i soporna.


Genom att erbjuda flera olika färger och mönster hittar varje barn sin favoritblöja som kan användas om och om igen.


Tisslans tygblöjor består av snygga blöjbyxor tillsammans med superabsorberande bambuinlägg. Tisslans tygblöjor är one size, vilket betyder att blöjorna passar under större delen av blöjperioden. 

Tisslan tygblöja

 

  

FRI FRAKT PÅ ALLA BESTÄLLNINGAR

ALLA PRISER I BUTIKEN ÄR INKLUSIVE FRAKT.


INGA PÅSLAG LÄGGS TILL DIN ORDER.
ENKELT - JA, DET MESTA MED TISSLANS TYGBLÖJOR ÄR ENKELT. 

  

 

Vad är en tygblöja?

En tygblöja är precis som det låter - en blöja i tyg. Istället för att slänga blöjan i soporna efter varje blöjbyte, slänger du den i tvätten istället.Vad behöver jag för att komma igång?

Är du nyfiken på tygblöjor kan du beställa en av våra enstycksblöjor. Till varje blöja medföljer bambuinlägg. Det är allt du behöver för att komma igång med tygblöjor.

 

Sparar jag pengar med tygblöjor?

Inköpskostnaden för vanliga blöjor är ca 15 000 kr under hela blöjperioden. Med Tisslans tygblöjor kan du köpa blöjor för större delen av blöjperioden för under 2000 kr.

 

 

Copyright © Tygexperten Strängnäs AB. Alla Rättigheter Reserverade.